Nederlands MediaNetwerk

Simyo’s eerste campagne in Clang succesvol verlopen

Simyo, de no-nonsense online dochter van KPN, is zeer te spreken over Clang. Simyo wilde met haar nieuwe softwarepakket slim en makkelijk kunnen e-mailen. Met de onlangs gelanceerde verjaardagcampagne overtrof Clang zelfs de verwachtingen. “Terwijl de campagne in Clang al liep, waren er belangrijke nieuwe ontwikkelingen, “vertelt Ruud de Jong, marketing manager van Simyo. “Zonder enige problemen konden we die direct integreren in de lopende campagne. Precies de flexibiliteit die we nodig hebben!”

Bijna al het klantcontact van Simyo gebeurt online. Simyo heeft geen winkels. Persoonlijk contact is er alleen met de klantenservice. Dat Simyo dit goed heeft geregeld, blijkt uit de klanttevredenheid van maar liefst 98%. Met nieuwe e-mailmarketing software wil Simyo de klanttevredenheid nog verder verhogen, door klanten geautomatiseerd met de juiste informatie op het juiste moment te benaderen.

“Met Clang hebben wij de mogelijkheid om op korte termijn de online dialoog met onze klanten te verbeteren. We gaan meer klantgroepen aanmaken, waardoor we onze trouwe klanten meer aandacht kunnen geven. Klanten die hun Simyo simkaart alleen “voor erbij” gebruiken, benaderen we nu juist heel vaak. Hier willen we een balans in vinden. Kort gezegd kunnen wij met Clang dus veel gerichter gaan mailen, ” aldus De Jong.

“In korte tijd hadden wij Clang volledig naar onze wensen ingericht en waren we operationeel. Onze IT afdeling heeft de technische koppeling van Clang met onze databases ingericht, wat volgens hen overigens erg gemakkelijk te doen was. Vervolgens hebben we alle bestaande processen naar Clang overgezet. Nadat het standaard ontwerp van onze e-mail nieuwsbrief in Clang stond, kon ik zelf eenvoudig de eerste mailing verzenden, “ vervolgt De Jong. “Ik vind Clang erg gebruiksvriendelijk en flexibel, en dat was precies waar ik naar op zoek was. “

Meer over Clang
http://www.createaclang.com/

Meer over Simyo
http://www.simyo.nl

Over E-Village en Clang
Software ontwikkelaar E-Village, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in intelligente software voor e-mailmarketing. Met Clang, de software van E-Village, kunnen klantgerichte bedrijven ook geautomatiseerd de dialoog met hun klantenbestand aangaan en zo de relatie met hun klanten verbeteren. Naast e-mail kan met Clang ook SMS hiervoor ingezet worden. Met de webformulieren van Clang kunnen klantgegevens worden opgevraagd en direct in Clang worden opgeslagen. Daarnaast biedt Clang de mogelijkheid om content eenvoudig te delen op social networks.
Clang wordt al gebruikt door vele professionele marketeers en organisaties die meerwaarde en winst willen halen uit klantrelaties, waaronder Albelli, Bakker Hillegom, Vergelijk.nl, KLM en Shell.

Weergaven: 44

Het is niet mogelijk op deze blogpost te reageren

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden