Bezoek ons crealab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een nieuwe slogan, een fusietraject of een campagne. Het gouden idee komt niet zomaar aanwaaien. Omkeren, associëren, grenzeloos denken; het is vaak hard werken om iets te verzinnen, dat nog niet is verzonnen. In ons creativiteitslab kunnen we je een handje helpen.

Met het uitzicht op zee, een voetbalveld aan je voeten en steigerhout onder je handen; originele ideeën vinden op onze zolderkamer snel hun weg. Verder vind je in ons lab alle creatieve tools (sessieborden, inspiratieboeken) die je nodig hebt om nieuwe denkwerelden te betreden.

Boek nu

Veel laboratoria zijn top secret. Maar bij Groot Haar + Orth houden we daar niet zo van. Iedereen kan voor een dagdeel aanschuiven (volledig verzorgd). Voor een gedachte-experiment, een wervelende brainstorm of een associatie-uurtje. Interesse in een experiment op maat? Of alleen gebruik maken van ons lab? Alles kan! Prijzen voor een brainstormsessie op maat maken we op aanvraag. Bekijk hier de tarieven van de huur van ons crealab.

Neem contact op met Lamenda IJsselmuiden of Daniëlle Rinsma via info@gho.nl of ons algemene telefoonnummer: 058-299 11 55.