Nederlands MediaNetwerk

Vernissage Tekeningen Tom van Campenhout en Eefje van den Hamsvoort, Zundert, 2 februari a.s.

De tekeningen van Tom van Campenhout

Beeldend kunstenaar Tom van Campenhout exposeert zijn nieuwste tekeningen van 31 januari t/m 24 februari in Galerie 11, Wernhoutseweg 11 te Zundert. Op deze duo-expositie zijn ook tekeningen te zien van Eefje van den Hamsvoort.

 

Behoud van ambacht in een digitaal tijdperk

Tom van Campenhout maakt al jarenlang tekeningen geïnspireerd op stedelijke landschappen, architectuur, industrieën en industriegebieden. Eerst alleen in zwart-wit en grijzen in alle gradaties en variaties. Steeds vaker echter doet kleur zijn intrede in de tekeningen en worden vormen gebaseerd op het menselijk lichaam toegevoegd aan de architectonische landschappen.

Terzelfdertijd is Tom van Campenhout bezig nieuwe tekentechnieken te ontwikkelen. Moderne digitale mogelijkheden worden gecombineerd met de traditionele tekentechnieken met krijt en potlood, waarbij het ambachtelijke karakter van zijn tekeningen in stand blijft. Een spannende ontwikkeling voor de mensen die Tom al jarenlang volgen. Een ontwikkeling ook, die leidt tot veel nieuw en spannend werk, dat meer dan de moeite van het bekijken waard is.

 

Expositie Tom van Campenhout

De tekeningen van Tom van Campenhout zijn te zien op de duo-expositie ‘Tekeningen van Tom van Campenhout en Eefje van den Hamsvoort’ in Galerie 11 te Zundert, geopend donderdag en vrijdag van 19.00 - 21.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Tom van Campenhout exposeerde eerder onder meer in Podium O 950 te Rotterdam, Galerie de Ouverture te Cadzand, het Downw-Arts Podium te Rotterdam, diverse bibliotheken in Amsterdam en Hotel Pulitzer te Amsterdam.

 

Contact

www.tomvancampenhout.nl
tomvancampenhout@xs4all.nl
www.galerieop11.nl
galerieop11@gmail.com

Weergaven: 127

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Bezig met laden... Feed laden

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns

Bezig met laden... Feed laden


Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden