Nederlands MediaNetwerk

Stefaan Eskes (43) nieuwe Managing Director Purple Cows Unlimited BV

Voormalig General Manager van ‘Amsterdam Admirals’ gaat explosief groeiend bureau leiden. Met ingang van 1 juni j.l. is Stefaan Eskes (42) benoemd tot Managing Director bij het Haarlemse bureau Purple Cows Unlimited BV. Het bureau, eind 2008 gestart door creative director Herbert van Hoogdalem, maakte in 2009 en in de eerste helft van 2010 een vliegende start en is nu toe aan een nieuwe stap. Van Hoogdalem:
“Het is algemeen bekend dat ik een wat startend en initiërend karakter heb, zeg maar. Het was hard werken, maar nu staat er dan ook iets. Hoogste tijd voor weer een professionaliseringsslag – een bureau opzetten is leuk, maar de continuïteit moet je ook waarborgen. Mijn kracht ligt daar niet, ik wil me weer kunnen concentreren op strategie & new business voor klanten en zodoende onze innovatieve reputatie ook kunnen verankeren voor de komende 5 tot 10 jaar” Stefaan Eskes – voormalig topsportende rugby’er- was voorheen 12 jaar werkzaam bij de NFL, waar hij, heel Amerikaans, opklom van stagiair tot General Manager. Onder zijn leiding brak het American Football door in Nederland en met de Amsterdam Admirals vierde hij vele sportieve en commerciele successen. Nadat de ‘yanks’ echter besloten dat Nederland toch te klein voor ze was, werkte hij als consultant op sportmarketinggebied – daarmee zijn in de avonduren behaalde MBA aan de Johan Cruyff University te gelde makend. Eskes:
“Ik liep ‘de koeien’ een paar maanden terug tegen het lijf via een gezamenlijke klant. Geweldige en zinderende club waar klanten als vliegen op de stroop op afkomen, maar waar wel een beetje commerciële coaching nodig was – to put it mildly. Gelukkig doet Herbert graag een stapje opzij en hebben we volledig carte blanche van de aandeelhouders om de turbulente start nu om te zetten in verantwoorde groei – met bijbehorende investeringen”. Purple Cows Unlimited BV werkt inmiddels o.a. voor Kluwer, Shoestring, Kuoni. Koning Aap, 1% Club, LifeFit, Blomson (Montego, Be One & Oyama fietsen), Hooghoudt, Gemeente Alphen aan den Rijn, Cheaptickets Business, Greenjump, Rijnland Ziekenhuizen en Rotterdams Offensief. De club bestaat op dit moment uit 11 man/vrouw, heeft een sterk strategisch karakter en weet zich creatief vooral te onderscheiden op het gebied van guerrilla, on-line marketing, social media, brandend content en business concepts. Zie ook:
http://purplecowsunlimited.nl/een-stapje-opzij/

Weergaven: 257

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden