Nederlands MediaNetwerk


Door Jan Dijkgraaf. Zo’n
Hanneke Groenteman die op haar site
als een waanzinnige tekeer gaat... Zo’n
Peter van Lonkhuyzen (Peter wie?) die op de site van zijn werkgever ruim twee jaar na dato
alsnog eerlijk durft te zeggen wat hij van me vindt... Zo’n
Wie Niet die mijn vertrek bij de tv-tak van PowNed aangrijpt om te zoeken naar shit die er niet is... Tja, op een gegeven moment belt dan je moeder. Of het allemaal nog wel goed met je gaat. Ik heb me de afgelopen dagen verbaasd over de commotie die mijn vertrek bij de tv-tak van
PowNed heeft veroorzaakt. Dat de zuurtjes van het
voormalige verzetskrantje onder aanvoering van Max Pam op me los gaan, ach, dat is zo gewoon als regen in de herfst. En dat viel deze keer zelfs mee. Maar pagina 101 van
Teletekst! Het
NOS Journaal! Het
RTL Nieuws! Uitnodigingen (afgewezen) van programma’s als Pauw & Witteman. Jongens, kóm op, zeg! Ik gá niet eens weg bij
PowNed. Ik ga bij PowNed datgene doen wat ik het allerleukste vind op dit moment van mijn loopbaan:
Echte Jannen maken met mijn bloedgabber
Jan Roos. Nu nog één keer per week, in de nacht van zondag op maandag, op
Radio 1. Maar Jan en ik willen méér. Natuurlijk willen we méér. Juist omdat de Hanneke Groentemannen ons minder (lees: weg) willen. Meer aanmoediging hebben we niet nodig... Nog geen drie dagen later zijn de perspectieven náást PowNed al weer volop aanwezig. Voor de fun maak ik
mijn twee volgende tegelboekjes af. Daarvoor ontbrak de tijd. Het eerste advieswerk is binnen (er is blijkbaar nog geen negatief inhuuradvies van
Jeroen Mirck op het
Nederlands Medianetwerk gezet...). Ik ga een spraakmakend boekje tikken, onder pseudoniem, bij wijze van pensioenvoorziening. Eén dag per week wil ik opofferen om studenten aan journalistieke opleidingen te leren wat er ook gebeurt in het vak, elders dan bij de traditionals. (Wie dus zegt dat ik een geldhoer ben, zit er naast, wil ik maar zeggen...). En verder ben ik natuurlijk in te huren. Voor dingen die ik leuk vind. Kortom, het gaat, fijn dat u het vraagt, juist hartstikke goed met me, nu ik heb besloten mijn hart te volgen. Ik laat PowNed op tv in de steek, ik laat
Dominique Weesie in de steek, maar ik weet zeker dat niet alleen ik, maar ook PowNed daar beter van wordt. Van mijn geld twee beteren, namelijk. En verder geldt, eens te meer, mijn advies op pagina 125 van het
Handboek voor de Keiharde Manager. Jan Dijkgraaf PS. We
twitteren. Lees ook:
Jan Dijkgraaf over Handboek voor de Keiharde Manager Lees van Jan Dijkgraaf ook: -
De nacht in Hotel New York
- De hedendaagse zzp’er in de journalistiek is een eersteklas narcist -
Witteman, knipmes van de premier

- De commerciële vakbondshond
-
Meehuilen met de wolven in het bos, mijn hobby is het niet

-
De ondergang van Pieter Broertjes

-
Toespraakjes van Erdogan

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

[Interview] Aschwin de Bruijn: Het regisseren van influencers is een vak apart

Aschwin de Bruijn is sinds de zomer van 2018 Managing Director van Magna Global, waar hij al werkzaam was onder verschillende functies. Onder zijn leiding moeten de verschillende afdelingen binnen Magna, en de verschillende bedrijven van IPG Mediabrands, nog beter gaan samenwerken

[Cross Media Innovatie 2019] Sanne Groot Koerkamp over Dylan

Op 24 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. Hearst zendt Dylan in als Cross Media Innovatie. We spreken met Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur Quest magazine en Dylan

[Cross Media Man] Peter de Mönnink: Ik geloof in crossmedialiteit en daarmee in de uniciteit van content en data

Peter de Mönnink is CEO van Talpa Network. Hij is genomineerd voor Cross Media Man van het Jaar 2019. Wij spreken hem over zijn visie op crossmedia

[Cross Media Merk 2019] Sanne Groot Koerkamp over Quest

Op 24 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. Quest dingt mee naar de award voor Cross Media Merk van het Jaar. Aan het woord is Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur van Quest

[Cross Media Case 2019] Aart Lensink over Uitblinkers in Zaken

Op 24 april worden de Cross Media Awards uitgereikt. TMG zendt In search of Incredible met ASUS Benelux & TMG in als Cross Media Case. We spreken met Aart Lensink, directeur bij LVB Content Marketing

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns

[Column] Erwin Fisser: Ik heb er genoeg van

Spullen dus. Daar heb ik er genoeg van. En niet alleen ik, wij allemaal in het welvarende Noordwest-Europa. Tot aan de nok toe vol zitten onze woonruimtes. Met allerhande zooi. Voor een grijpstuiver bij elkaar gegrist bij de één of andere dumpwinkel

[Column] Arno Peperkoorn: Oorlog

Het is oorlog. Nee, geen echte oorlog. Althans: niet in Nederland en we mogen ons misschien wel eens wat vaker realiseren hoe bijzonder goed we het hier hebben. Maar daar ga ik het niet over hebben

[Column] Bob Goulooze: Addressable TV, het sprookje is al werkelijkheid

Individueel geadresseerde reclame. Dat zou een zegen zijn. Niet alleen voor de kijker, die allerlei slecht gemaakte en volstrekt irrelevante crap bespaard blijft. Ook voor de adverteerder die direct in het hart van zijn potentiële kopers door kan dringen

[Column] Thijs Muller: Hoe behouden we de kwaliteit van de NPO? En welke financiering past daarbij dan het beste?

Een reclame-vrije publieke omroep is een buitengewoon interessante vraag. Maar is het wel de juiste?

[Column] Remco Klöters: BN'ers en bitcoins

Het faciliteren van frauduleuze advertenties is onacceptabel. Artikel 6:196 BW benadrukt dat wanneer sprake is van misleidende reclame als gevolg waarvan een ander schade lijdt of dreigt te lijden, deze slachtoffers bij de rechter niet alleen een verbod, maar ook een rectificatie kunnen afdwingen

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden