Nederlands MediaNetwerk

Lancering eigentijdse website van Notutekst, voor notulen en teksten

12 mei 2011 is de nieuwe website van Notutekst gelanceerd: http://www.notutekst.nl/

Notutekst legt vanaf deze datum meer de nadruk op de overheid als zijn doelgroep en op het schrijven van teksten vanuit uiteenlopende doelstellingen.

 

De eigenaar, Geertjan Benus, presenteert met trots zijn nieuwe website. Met het schrijven van notulen op uiteenlopende plekken in ambtelijke organisaties voor het openbaar bestuur deed hij gedurende nu bijna 18 jaar inspiratie op. Dat inspireerde hem sinds 2009 tot het schrijven van teksten waarvan meerdere direct of indirect te maken hebben met openbaar bestuur. Ze zijn gepubliceerd onder meer in dit sociale netwerk. 

 

Zijn nieuwe website kwam voort uit een voortgaand commitment met het belang van goed en doeltreffend openbaar bestuur. Dat de website zo is ontstaan, staat niet alleen in stenen gegrift, maar ook in de vele publicaties. 

 

De website is gerealiseerd dankzij een uitstekende samenwerking online tussen Enschede en Utrecht. K-Solutions ( http://www.k-solutions.nl/ ) uit Enschede had steeds weer opnieuw verrassende inbreng op suggesties van Notutekst. Voor de eigenaar was dit een positief voorbeeld van hoe samenwerking op afstand heel goed mogelijk is. 

 

U bent van harte welkom op zijn website. 

Weergaven: 83

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden