Nederlands MediaNetwerk

Talentenbeurs, 28 en 29 Maart, de derde editie.

Gegevens gebeurtenis

Talentenbeurs, 28 en 29 Maart, de derde editie.

Tijd: Maart 28 2009 van 11.00 tot Maart 29 2009 bij 19.00
Locatie: Amsterdam, Marcanti
Straat: Jan van Galenstraat
Plaats: Amsterdam
Website of map: http://www.talentenbeurs.nl/
Telefoon: 0653818444
Soort gebeurtenis: Auditie, evenement
Georganiseerd door: Sandra Rake
Meest recente activiteit: 18 Feb 2009

Omschrijving gebeurtenis

Jouw eerste opstap richting Hollywood!

(Of minstens richting Hilversum..)

Je hebt het altijd al geweten; jij wordt een ster! Avond aan avond heb je in jouw kamertje geoefend op jouw presentatie technieken, gewapend met een borstel als microfoon. Je familie, vrienden, fans zijn ervan overtuigd; jij gaat het helemaal maken! Op 28 en 29 Maart krijg jij de gelegenheid om te zorgen dat de rest van Nederland daar ook van overtuigd raakt.

Toonaangevende bedrijven, actief op de Nederlandse entertainmentmarkt, hebben zich verbonden aan wat hard op weg is het grootste talentenplatform van Nederland te worden. Op de website en de evenementen van Talentenbeurs kun je informatie inwinnen over de te bewandelen wegen van talent naar ster, je kunt kijken naar of wie weet ook zelf meedoen aan audities en optredens, deelnemen aan workshops, demonstraties, contesten en dancebattles.

Deze interactieve beurs daagt talent uit om zichzelf van de beste kant te laten zien in de categorieën; zang, bands, dans, acteren, modellen, fotografie, visagie, casting, dj’s, vj’s, presenteren en sport. Voor iedere talentencategorie zijn er activiteiten die erop gericht zijn om talent verder te ontwikkelen, om de branche te leren kennen en om ze een plekje in de spotlights te geven. Zo zijn er veel vertegenwoordigers uit de entertainmentindustrie aanwezig, zoals Strengholt Music, artiestenbureaus, modellenbureaus, casting agency’s, (tv-) producenten, beroemde choreografen, topfotografen, voorlichters, opleidingen, en meer.

De talenten optredens worden gefilmd door de redactie van Talentenbeurs en zullen op dvd worden aangeboden aan alle belangrijke productiemaatschappijen, broadcasters en agentschappen van Nederland. De filmpjes worden tevens vertoond op de website Talentenbeurs.nl. Hiermee bereikt misschien wel jouw talent een miljoenen publiek, niet voor niets heeft Talentenbeurs als slogan: “Where talent meets the industry!”

Dus, ben jij Nederlands volgende ontdekking?

Beproef je kans op zaterdag 28 en zondag 29 Maart 2009 en geef je op voor een optreden bij “de Talentenbeurs” bij Marcanti, Jan van Galenstraat in Amsterdam. Het evenement vindt plaats van 11.00u tot 19.00u. Koop je kaarten vanaf eind Januari vanaf de website.

Meer informatie: www.talentenbeurs.nl (“alles over de beurs”) of via info@talentenbeurs.nl.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Talentenbeurs, 28 en 29 Maart, de derde editie. om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Bijwonen (1)

Niet bijwonen (1)

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden